ma. 26 t/m do. 29 nov.: Werkplaatsen

In de tent van het jubileum kan iedereen van 26 tot en met 29 november,  tussen 10.00 en 20.00 uur langskomen bij de werkplaatsen. Er zijn vijf werkplaatsen ingericht:

 

3D-werkplaats: di, wo en do open
In de 3D-werkplaats kun bewoners samen met mensen die daar veel  verstand van hebben  zelf hun eigen aanpassingen (laten) maken.  Op maat!  Wat denk je van een persoonlijke rietjeshouder of aangepast bestek.

Besturingswerkplaats: di, wo en do open
In de besturingswerkplaats kunnen bewoners van allerlei attributen een voorwerp maken waarmee je elektronische apparaten kunt aansturen. Bijvoorbeeld een toetsenbord of een koffiezetapparaat.

Brainpaintwerkplaats: di en wo open
Brainpaint is een geweldige ervaring waarmee je door gebruik te maken van je eigen hersengolven een prachtig schilderij kan maken. Je krijgt een kapje op je hoofd waar allerlei electroden en draden aan bevestigd zijn. Door te denken aan een bepaalde kleur/vorm komt er op het computerscherm voor je een waar kunstwerk tevoorschijn.

 

Designwerkplaats: di, wo en do open
Om te zien hoe bijzonder het is om zelf meubels te maken. De meubellijn Kokke x Siza wordt gemaakt, zoals ook al voor het T-Huis vormgegeven.

Mediawerkplaats: di, wo en do open
In de Mediawerkplaats werken bewoners samen met journalisten aan een prachtig magazine dat eind van de week uit komt. Hier kun je als bewoner verslag te doen van de week. Door zelf tekst te schrijven, een gedicht te maken of je belevenissen van de week aan een ander te vertellen. Door fotograaf te zijn, of tekenaar, of door het magazine mee vorm te geven.